Hogyan fizess akár milliókkal kevesebbet egy ingatlanért? 3. rész

  • by

Elérkeztünk a januári blogsorozatunk 3. részéhez, amiben egy újabb lehetőséget mutatok be arra, hogy kevesebbet kelljen költenünk az ingatlanunk megvásárlására. Aki tud és szeretne is élni ezzel a kedvezménnyel, az 100.000 Ft és 500.000 Ft közötti összeget takaríthat meg…

Szóval a mai részben az önkormányzatok által nyújtott, első lakáshoz jutók kedvezményéről lesz szó!

Magyarországon nagyon sok önkormányzat nyújt ilyen kedvezményt, de mindegyik más-más feltételekkel és összegekkel. Összegyűjtöttem egy pár települést, ami az én ügyvédi irodám közelében található. A lista nem teljeskörű, érdemes mindenkinek utána néznie a kiválasztott településen. 

Nagyon fontos, hogy a kedvezményt kizárólag kérelem esetén lehet igénybe venni, így a Vevőknek maguknak kell utána járniuk! 

Nézzük is az igényelhető összegeket Dabason és a környező településeken:

Dabason az első lakáshoz jutók támogatási összege legalább 100.000 Ft, legfeljebb 500.000 Ft. Részletekért érdemes elolvasni az alábbi hivatkozást:
Újhartyánon az első lakáshoz jutók támogatási összege 100.000 és 300.000 Ft közötti összegben mozog.  Részletekért érdemes elolvasni az alábbi hivatkozást:
Ócsán a támogatás mértéke, igénylő házaspáronként egyszeri 500.000 Ft, azaz ötszázezer
forint. Részletekért érdemes elolvasni az alábbi hivatkozást:
Albertirsán az első lakáshoz jutók támogatási összege maximum 200.000 Ft, de lehetőség van kamatmentes kölcsön felvételére is emellett, további 200.000 Ft értékben.  Részletekért érdemes elolvasni az alábbi hivatkozást:

Folytatás következik!

Szép napot, Dr. Kende Andrea

Kende Ügyvédi Iroda, hogy rendben legyenek az ügyei!

Adásvétel. Céges ügyek. Szerződések. Válás.

e-mail végére

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button