Kezdőlap » Blog » Az utolsó éjszaka a Gellért Szállóban…

Az utolsó éjszaka a Gellért Szállóban…

A mai napon végleg bezár a Gellért Szálló és én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szálloda utolsó vendég éjszakáját egy Dunára néző lakosztályban tölthettem.  Meg kell mondjam, hogy életre szóló emlék marad!

Az életünkben ha nem is minden pillanatot, de minden első és utolsó alkalmat megjegyzünk, különösen fontosak számunkra ezek az események. Ki ne emlékezne az első randevújára, az első vezetésére vagy éppen az utolsó napjára a középiskolában. 

Szerintem az utolsó pillanatok nem törvényszerűen rosszak, magukban hordozzák a változást, a megújulást. Úgy kell megélni a pillanatokat, hogy azok az elejétől a végéig minél jobbak legyenek a számunkra és környezetünk számára!

De, HA valami véget ér, akkor pedig mindig tartsuk szem előtt, hogy minden körülmények között maradjunk emberek és kezdjük el az építkezést egy szebb jövő érdekében…

A fenti gondolatok számomra nemcsak életfilozófiát jelentenek, hanem az Ügyfeleimnek is ezt szoktam tanácsolni: úgy kell együtt dolgozzunk, hogy az minden résztvevő számára kedvező legyen, az elejétől a végéig, hiszen nemcsak a végeredmény számít, hanem a megtett út is. 

De ha olyan akadállyal találkozik valaki az élete folyamán, amiben kardinális változtatásra van szükség, akkor azt meg kell tenni, a szebb jövő érdekében, még ha a jelenben éppen fáj is.

Végeredményben ezt teszi most a megújuló Gellért Szálló is… Bezár, hogy megújulhasson. Most fájdalmas, de biztos vagyok benne, hogy valami grandiózus veszi majd ezzel kezdetét, ami bár új fejezetet hoz, de mindenképpen jobbá és szebbé teszi majd Budapestet és az országunkat.
A végső villanyoltást ma, 2021. december 1. napján 19.00 órára hirdették meg.
 

Üdv, Dr. Kende Andrea

Kende Ügyvédi Iroda, hogy rendben legyenek az ügyei!

Adásvétel. Céges ügyek. Szerződések. Válás.

e-mail végére

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button