A telek körbekerített vagy te fizetsz érte?

  • by

Van kerítés vagy pótolni kell, jó drágán?!

Az előző részekben meséltem már Lilláról, akit még az ősidőkből, az iskolából ismerek- és az éveken át tartó ingatlan vadászatáról, meg arról, hogy hogyan is lendítettem túl őt ezen… Szóval Lilla végre megtalálta ÁLMAI INGATLANÁT, már csak egy kis bökkenő volt vele… PÓTOLNI KELLETT AZ OLDALSÓ KERÍTÉST…

Szerencsére Lilla még az egyezkedés szakaszában utána nézett, hogy az új kerítés létesítésének költsége alaphangon 15.000 Ft/folyóméter, így egy átlagosnak mondható 50 méter mély teleknél az egy oldalsó kerítésre eső bekerülési költsége 750.000 Ft. 

Ezt a költséget 5 ajánlattal igazolta az eladó felé, aki ezzel az összeggel csökkentette is a vételárat, Lilla szerencséjére.

Persze ehhez az is kellett, hogy Lilla előre gondolkozzon és utána járjon a várható költségeknek és érvényesítse az igényeit az eladóval szemben.

Ezzel a blogsorozat utolsó részéhez értünk, na nem azért mert nincs több ötletem arra, hogy hogyan juthatunk még több eszközzel milliókkal olcsóbban ingatlanhoz, hanem egészen egyszerűen azért, mert január végéhez értünk! 

És persze kellenek még ötletek a tarsolyomba a személyes konzultáció alkalmára is 🙂 

Következő hónapban új témákkal jelentkezek!

Szép napot, Dr. Kende Andrea

Kende Ügyvédi Iroda, hogy rendben legyenek az ügyei!

Adásvétel. Céges ügyek. Szerződések. Válás.

e-mail végére

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button