Örök szerelem…

  • by

Jegyes konzultáció

Ha mindig mindent EGYÜTT csináltok…


Nincsenek titkok, nincs kétely, de azért jól jönne a segítség a tisztánlátáshoz.
Mindent meg akartok tenni azért, hogy ÖRÖKKÉ tartson, tiszta helyzetben ez könnyebben is fog menni!

Nektek való ez a konzultáció, ha érdekel többek között, hogy:

-Mire jó a házassági szerződés? Kell az nekünk?!

-Mi van, ha nincs szerződés?

-Mit tehetünk, hogy ez örökké tartson? És ha mégsem tart, akkor mi lesz?

-Mi változik közöttünk a házasságkötéssel?

A konzultációra jegyes párokat várok, a cél az, hogy felkészülten vághassatok bele a házasságba! Személy szerint úgy gondolom, hogyha tisztán látjátok a házasság jogi hatásait, az nagyban előlendítheti a hosszú házasságot, mivel ez nem csupán egy papír, igenis következményekkel és felelősséggel jár.

A konzultáción lehetőségetek nyílik személyre szabott kérdéseket feltenni, átbeszélhetjük az egyes vagyontárgyak (saját lakás, autó, berendezési tárgyak, menyasszonytánc pénz, nászajándék, közös otthon stb…) sorsát, ha szeretnétek.

A konzultáció 60 perces, kávéval és frissítővel várlak Titeket az irodámban.

Dr. Kende Andrea ügyvéd vagyok, családjogi szakjogász.

Már a jogi egyetem alatt megszerettem a családjogot, ezen belül a vagyonjog a kedvenc területem. A vagyonjog ahogy a neve is utal rá, a vagyonnal foglalkozik, legyen az ingó vagyon, ingatlan vagy akár céges. Mind a házasulók, mind a válni készülő felek között egy igen kényes és társadalmilag tabunak számító, de különösen húsbavágó téma a házassági vagyon.

Sokan nem szeretnek erről beszélni, pedig attól, hogy nem veszünk róla tudomást, még létezik. 

 

Én hiszek az ÖRÖK SZERELEMBEN, sőt úgy gondolom, hogy a 23 éve tartó kapcsolatunk a férjemmel némiképp bizonyíték is rá…

 

Őszintén hiszem, hogy a hosszútávú házassághoz a kémia mellett az is kell, hogy őszinték legyünk a másikkal és bízni tudjunk egymásban. Őszintének kell lenni a szándékokban, tervekben nemcsak a másikkal, de sokszor magunkkal szemben is! A nyílt és tiszta helyzetek teremthetik csak meg azt a biztos kapcsolatot, ahol merünk bízni a másikban és bennünk is bíznak majd.

Éppen ezért tartom fontosnak, hogy a pénzügyek terén se legyenek titkaink egymás előtt, illetve nem árt tudni, hogy a törvény szerint kit és mi is illet meg a házasság alapján, mert sok meglepetés szokta érni az Ügyfeleket ezen a téren. Csak sajnos sokszor már későn…

A magyar szabályozás szerencsére lehetővé teszi a felek számára azt is, hogy a főszabálytól eltérően rendezzék egymás között a vagyoni helyzetüket a házasság alatt, természetesen egyetértés mellett.

Én nem kötöttem házassági szerződést, de van olyan szituáció, ami indokolttá teheti, bár a házassági szerződéssel és a rendeltetésével kapcsolatban sokakban téveszmék élnek.

Összefoglalva segíteni szeretnék a jegyespároknak abban, hogy megalapozhassanak egy boldog, hosszan tartó házasságot, melyhez az én véleményem szerint hozzátartozik az is, hogy tisztában legyetek a házasság vagyonjogi következményeivel is. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy tiszta és átlátható vagyoni helyzettel induljatok neki ennek az utazásnak! 

 

 

A jegyes konzultáció abban segít,

hogy tudd és ismerd a házasságban a helyzetedet,

és NE A SÖTÉTBEN TAPOGATÓZZ.

 

Legyél FELELŐSSÉGTELJES, JÓL INFORMÁLT házastárs!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

About Us

Get Help

Help Center

Track Order

Shipping Info

Returns

Company

Careers

About

Stores

Want to Collab?

Quick Links

Size Guide

Gift Cards

Check Gift Card Balance

Contact Us

© 2022 Created with Royal Elementor Addons

Call Now Button